Tonus kenyér

 Búzacsírás kenyér

A búzacsírás kenyér rendszeres fogyasztása a népi orvoslás szerint a következő pozitív hatásaival hat az emberi szervezetre.                       

normalizálhatja az anyagcserét a szervezetben, tisztíthatja a májat, javíthatja az emésztést serkentheti a belek működését (a perisztaltikát), csökkentheti a gyulladást, baktériumölő hatása van áttisztíthatja a szervezetet a káros anyagoktól, rákkeltő és toxikus szubsztanciáktól, pusztíthatja a rákos sejteket stabilizálhatja és csökkenheti a vér cukorszintjét a cukorbetegségnél, egyensúlyban tarthatja a vérnyomást eltávolíthatja a koleszterin többletet, csökkentheti a túlsúlyt és a narancsbőrt, erősítheti az idegrendszert visszafoghatja az onkológiai betegségek kifejlődését, növelheti a potenciát, valamint pozitív hatással lehet a nemzőképességre.

Miben különbözik a hétköznapi kenyértől?

Csíráztatott búzaszemből készül.  Egészen új technológiát alkalmazunk, tisztára mosott, csíráztatott egész búzaszemből készül, adalék és tartósítószer nélkül.

Ez nem azt jelenti, hogy nincs benne liszt. Van csak más formában.

A csíráztatott szemeket őröljük meg, amiből azután só és élesztő hozzáadásával készül a kenyér.

Három változatban kapható:

natúr kenyér

magvas kenyér(lenmag, szezámmag, tökmag, napraforgómag)

olivabogyóval gazdagított.

A kenyér 300 grammos.

Szavatosságát 4 napig őrzi meg, mivel adalékanyagot, tartósítószert nem tartalmaz. Felbontás után javasoljuk hűtőben tartani.

Mélyhűtőben -18 Celsius fokon három hónapig is eltartható.

Kenyerünk tápanyagban és rostanyagban gazdag, ezért jobban telít, így kisebb mennyiség fogyasztása is elegendő, mint más lisztből készült kenyér esetén. Gyereknek, időseknek feltétlenül ajánljuk.

Megrendelhető a +36 70 204 4567 számon.

You are advised by a group never to mention writemyessay4me your opponent’s credible arguments or recognize them at all because it gives them credit and diminishes you.