Ajánlataink

Aktuális ajánlataink az alábbi linkeken keresztül érhetőek el!
Mesterbalzsam
Tonus kenyér
Nem tudja mit ajándékozzon?

Ajándékutalványok 1000.- 3000.-, és 5000Ft.  értékben kaphatók üzletünkben.

 

Mesterbalzsam

Fáj?  Húzódik?  Viszket?

Gyulladások és fájdalmak

Akár egy visszeres gyulladásról, akár egy viszkető pikkelysömörről vagy ekcémáról beszélünk, a legrosszabb mindegyikben ugyanaz: a korlátozottság, a szükségtelen fájdalmak, és kellemetlen érzések.

Az orvostudomány számtalan megoldással rukkolt elő az elmúlt évtizedekben, viszont az egyik legújabb felfedezése a gyógynövények újbóli alkalmazása, amit  ezelőtt 5.000 évvel már bizonyítottak.                       

Orvosi kutatások tömkelege támasztja alá, hogy a gyógynövényeknek klinikailag bizonyított egészségjobbító hatása van a fájdalmak, a gyulladások területén. Noha egy-egy ilyen betegség sok esetben belgyógyászati, mozgásszervi betegség, de immár orvosi tény, hogy a gyógynövények kiemelkedő eredményeket hoznak a célzott terápiák esetében!

 

A Gyógyfüves Mesterbalzsam 12 ilyen gyógynövény kivonatát és hatóanyagát tartalmazza. A benne található gyógynövény-hatóanyagok bizonyítottan csökkentik és szüntetik meg a fájdalmakat, a gyulladásokat, viszketéseket és regenerálják a bőrfelületet!

Összetétele: aloe vera, árnika, boróka, erdei fenyő, kakukkfű, kamilla, kámfor, körömvirág, kurkuma, mentol, rozmaring, vadgesztenye.

Ezen felül tartalmaz még: víz, olaj, növényi alapú emulgeálószer, mely a kozmetikumokban lehetővé teszi a víz és olaj elegyedését, növényi glicerin, alkohol, gomba és baktériumölő, citromsav.

Mesterséges színezéket, illatanyagot, kőolaj származékot nem tartalmaz!

Folyamatosan kapható üzletünkben.

Tonus kenyér
 Búzacsírás kenyér

A búzacsírás kenyér rendszeres fogyasztása a népi orvoslás szerint a következő pozitív hatásaival hat az emberi szervezetre.                       

normalizálhatja az anyagcserét a szervezetben, tisztíthatja a májat, javíthatja az emésztést serkentheti a belek működését (a perisztaltikát), csökkentheti a gyulladást, baktériumölő hatása van áttisztíthatja a szervezetet a káros anyagoktól, rákkeltő és toxikus szubsztanciáktól, pusztíthatja a rákos sejteket stabilizálhatja és csökkenheti a vér cukorszintjét a cukorbetegségnél, egyensúlyban tarthatja a vérnyomást eltávolíthatja a koleszterin többletet, csökkentheti a túlsúlyt és a narancsbőrt, erősítheti az idegrendszert visszafoghatja az onkológiai betegségek kifejlődését, növelheti a potenciát, valamint pozitív hatással lehet a nemzőképességre.

Miben különbözik a hétköznapi kenyértől?

Csíráztatott búzaszemből készül.  Egészen új technológiát alkalmazunk, tisztára mosott, csíráztatott egész búzaszemből készül, adalék és tartósítószer nélkül.

Ez nem azt jelenti, hogy nincs benne liszt. Van csak más formában.

A csíráztatott szemeket őröljük meg, amiből azután só és élesztő hozzáadásával készül a kenyér.

Három változatban kapható:

natúr kenyér

magvas kenyér(lenmag, szezámmag, tökmag, napraforgómag)

olivabogyóval gazdagított.

A kenyér 300 grammos.

Szavatosságát 4 napig őrzi meg, mivel adalékanyagot, tartósítószert nem tartalmaz. Felbontás után javasoljuk hűtőben tartani.

Mélyhűtőben -18 Celsius fokon három hónapig is eltartható.

Kenyerünk tápanyagban és rostanyagban gazdag, ezért jobban telít, így kisebb mennyiség fogyasztása is elegendő, mint más lisztből készült kenyér esetén. Gyereknek, időseknek feltétlenül ajánljuk.

Megrendelhető a +36 70 204 4567 számon.

 

As a rule, it includes three average paragraphs, where you provide your other argumentation
Kirakott Egyéb kategória-ban